Summitul G7 din 2020 va avea loc într-unul dintre domeniile de golf ale lui Donald Trump

Următorul summit G7 care se va desfăşura în luna iunie 2020 va avea loc în Florida, într-unul dintre domeniile de golf deţinute de preşedintele american Donald Trump, potrivit unui anunţ făcut joi de Casa Albă, relatează BBC.

373 afișări
Imaginea articolului Summitul G7 din 2020 va avea loc într-unul dintre domeniile de golf ale lui Donald Trump

Summitul G7 din 2020 va avea loc într-unul dintre domeniile de golf ale lui Donald Trump

Şeful de personal al Casei Albe, Mick Mulvaney, a declarat că preşedintele Trump nu va avea niciun profit de pe urma evenimentului.

Acesta a adăugat că „brandul lui Donald Trump este probabil destul de puternic”, aşadar nu are nevoie de o creştere a mărcii.

Proprietatea deţinută de Donald Trump, National Doral Miami, se află la 13 km distanţă de Aeroportul din Miami.

Reuniunea Grupului celor 7, dintre Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie şi SUA plus UE, va avea loc în perioada 10-12 iunie 2020.

Taguri:
summit g7,
trump,
miami

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici