Sunete terifiante într-o pădure din Canada: Nimeni nu-şi poate explica despre ce creatură ar putea fi vorba - VIDEO

Gino Meekis era la vânătoare cu soţia şi nepotul, într-o pădure situată la zeci de kilometri de cel mai apropiat oraş, atunci când au auzit o serie de zgomote stranii, scrie The Guardian.

3318 afișări
Imaginea articolului Sunete terifiante într-o pădure din Canada: Nimeni nu-şi poate explica despre ce creatură ar putea fi vorba - VIDEO

Sunete terifiante într-o pădure din Canada - VIDEO

„După primul urlet, am crezut că este un elan, dar nu am mai fost aşa de sigur după ce urletul a continuat să se repete”, a spus Meekis jurnaliştilor de la Vice.

Un locuitor al oraşului Sioux Lookout, Meekis este un vânător înrăit şi s-a obişnuit cu incidentele ciudate din regiune. Animale sălbatice precum elani, urşi negri şi lupi sunt văzute destul de des prin această zonă.

„Am mai auzit diverse animale până acum, dar nimic nu se compară cu acest sunet”, a mai spus bărbatul.

Urletele s-au produs iniţial de la depărtare, dar apoi parcă se apropiau tot mai mult de Meekis. „Puteam să auzim cum se deplasează şi părea că este ceva destul de greoi”, a declarat bărbatul pentru CTV News. „Soţia mea s-a speriat, l-a luat în braţe pe nepotul nostru şi a început să alerge spre maşină”, a continuat Meekis.

În timp ce se retrăgeau spre autoturism, Meekis şi-a scos telefonul mobil şi a început să înregistreze urletele.

Imaginile, publicate pe platforma Youtube, au fost vizionate de peste un milion de persoane. Unii internauţi au speculat că sunetele ar putea proveni de la un urs grizzly. Chiar dacă specia a fost monitorizată în regiune, un studiu recent arată că numărul specimenelor este mult mai mare decât s-ar fi crezut iniţial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici