„Sunt convins că Rusia şi Ucraina o să trăiască în pace în viitor”. Declaraţia bizară a unui oficial rus

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a declarat că este convins că Rusia şi Ucraina vor găsi o modalitate de a trăi în pace şi de a avea relaţii bune de vecinătate în viitor, relatează site-ul agenţiei Tass.

2513 afișări
Imaginea articolului „Sunt convins că Rusia şi Ucraina o să trăiască în pace în viitor”. Declaraţia bizară a unui oficial rus

Oficial rus: Sunt convins că Rusia şi Ucraina o să trăiască în pace în viitor

Într-un interviu publica duminică de publicaţia Moskovski Komsomoleţ, Şoigu a afirmat că este optimist în ceea ce priveşte viitorul relaţiilor între Rusia şi Ucraina.

Kremlinul a sugerat anterior că un summit între liderii Rusiei, Ucrainei, Germaniei şi Franţei ar putea fi organizat pentru luna viitoare, cu scopul de a discuta despre procesul pentru pace din Ucrainei/

Conflictul dintre Armata ucraineană şi forţele susţinute de Rusia a dus la moartea a aproximativ 13.000 de persoane în estul Ucrainei din 2014 şi până în prezent. Cu toate că un armistiţiu semnat în 2015 a dus la încetarea conflictului, unele confruntări de mică amploare încă mai au loc uneori.

Taguri:
rusia,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici