Supravieţuire miraculoasă: Un bărbat a fost găsit în viaţă la bordul feribotului scufundat acum două zile în Tanzania

Un bărbat a fost găsit în viaţă la bordul feribotului scufundat în Lacul Victoria din Tanzania la două zile după accidentul soldat cu moartea a cel puţin 170 de persoane, relatează BBC News online.

2597 afișări
Imaginea articolului Supravieţuire miraculoasă: Un bărbat a fost găsit în viaţă la bordul feribotului scufundat acum două zile în Tanzania

Supravieţuire miraculoasă: Un bărbat a fost găsit în viaţă la bordul feribotului scufundat acum două zile în Tanzania

Un inginer, Alphonce C., a supravieţuit datorită aerului rămas într-un compartiment al feribotului MV Nyerere, scufundat joi.

Scafandrii au reluat căutările supravieţuitorilor după ce au auzit zgomote din feribot. Bărbatul salvat este în viaţă, însă în stare critică.

Feribotul MV Nyerere s-a scufundat joi după-amiază în Lacul Victoria, la doar câţiva metri de docul Insulei Ukerewe din Tanzania.

Conform estimărilor, la bordul navei erau 300 de persoane. Treizeci şi şapte de persoane au fost salvate din apă, a declarat şeful Poliţiei regionale, Jonathan Shana.

Bilanţul actual este de 170 de morţi, iar căutările continuă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici