Sursă ucraineană: Forţele ruseşti au reuşit să intre în uzina Azovstal din Mariupol

Forţele ruseşti au pătruns în combinatul siderurgic din Mariupol, anunţă un jurnalist ucrainean, citat de Sky News.

10160 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: Forţele ruseşti au reuşit să intre în uzina Azovstal din Mariupol

Militarii ruşi au reuşit să pătrundă în combinatul siderurgic Azovstal, iar în interiorul uzinei au loc lupte, potrivit unui jurnalist ucrainean.

„Ocupanţii au pătruns în Azovstal. Primarul din Mariupol a raportat lupte grele în interiorul uzinei Azovstal. Ocupanţii încearcă să suprime rezistenţa acerbă a apărătorilor din Mariupol. Armata lui Putin foloseşte toate armele disponibile. Civilii rămân sub bombardament la uzină", a scris Andriy Tsapliyenko pe contul său de Telegram.

Asaltul a început marţi. Ruşii încearcă să lichideze ultima rezistenţă din oraşul Mariupol. Marţi, peste 100 de civili au fost evacuaţi cu succes din uzină, dar alţii au rămas în complex alături de forţele ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici