Surse japoneze - Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică în Marea Japoniei

Regimul comunist din Coreea de Nord reia testarea rachetelor balistice.

1654 afișări
Imaginea articolului Surse japoneze - Coreea de Nord  a lansat o rachetă balistică în Marea Japoniei

Sursa Foto - Hepta

Aparent, Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică, a declarat Ministerul Apărării al Japoniei. 

Armata sud-coreeană a confirmat lansarea unui proiectil neidentificat în Marea Japoniei, a transmis Japan Times

Coreea de Nord a efectuat o serie de lansări într-un ritm record în acest an, unii observatori temându-se că liderul Kim Jong Un ar putea supraveghea în curând un test nuclear subteran pentru prima dată din 2017, când a testat o armă termonucleară.  

La sfârşitul lunii trecute, Kim a promis să îşi dezvolte în continuare arsenalul nuclear, ţinând un discurs înflăcărat la o paradă militară rară organizată la scară largă unde a  arătat unele dintre cele mai puternice sisteme de arme ale celei mai izolate ţări de pe planetă. 

Lansarea de miercuri vine după ce Coreea de Nord a testat o rachetă balistică intercontinentală la sfârşitul lunii trecute despre care ministrul japonez al apărării a spus că este capabilă să parcurgă 15.000 de kilometri, punând lovi SUA. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici