Surse militare: Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică în largul coastei de est

Surse militare din Coreea de Sud anunţă că o rachetă balistică a fost lansată miercuri din Coreea de Nord, potrivit Reuters.

736 afișări
Imaginea articolului Surse militare: Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică în largul coastei de est

Coreea de Nord a lansat miercuri o rachetă balistică în largul coastei sale estice, a anunţat armata sud-coreeană. Nu se ştiu încă alte detalii despre ceea ce se presupune a fi un nou exerciţiu comandat de preşedintele din Coreea de Nord.

Lansarea are loc cu doar o zi înainte de vizită în zonă a vicepreşedintelui SUA, Kamala Harris. Ea va vizita joi zona demilitarizată coreeană care desparte Coreea de Nord şi Coreea de Sud.

Acţiunea are loc în cadrul vizitei vicepreşedintelui în Coreea de Sud, a declarat un oficial de la Casa Albă, potrivit CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici