Suspectul reţinut după atacul din Arizona, un bărbat alb, născut în 1988

Suspectul reţinut după atacul armat de sâmbătă din Arizona, soldat cu şase morţi şi 12 răniţi, este un bărbat alb, născut în 1988, au declarat surse din cadrul forţelor de ordine americane, citate de CNN

61 afișări
Imaginea articolului Suspectul reţinut după atacul din Arizona, un bărbat alb, născut în 1988

Suspectul reţinut după atacul din Arizona, un bărbat alb, născut în 1988 (Imagine: CNN)

Conform Washington, surse din forţele de ordine, citate de Associated Press, l-au identificat pe agresor drept Jared Laughner, însă nu au oferit alte informaţii despre acesta sau posibilele motive ale atacului.

Printre răniţi se numără şi Gabrielle Gifford, membru democrat al Camerei Reprezentanţilor, aflată în stare critică după ce a suferit o rană la cap şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Printre victimele care au decedat în urma atacului armat se află şi o fetiţă în vârstă de nouă ani, care a murit la spital.

Un bărbat înarmat a deschis focul, sâmbătă dimineaţă, în timpul unei întâlniri a lui Gifford cu alegătorii din circumscripţia sa electorală. Conform poliţiei locale, atacul s-a soldat cu şase morţi şi 12 răniţi, iar forţele de ordine au preluat în custodie un suspect.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici