Susţinătorii lui Trump dezinformează privind data alegerilor folosind aplicaţia TikTok

  • Donald Trump vrea să interzică TikTok în Statele Unite
  • Un cont care-l susţine pe Trump a lansat un fake news pe TikTok
  • Alegătorilor li se spune că alegerile prezidenţiale vor avea loc în două zile
221 afișări
Imaginea articolului Susţinătorii lui Trump dezinformează privind data alegerilor folosind aplicaţia TikTok

Susţinătorii lui Trump dezinformează privind data alegerilor folosind aplicaţia TikTok

Pe de o parte, Donald Trump tună şi fulgeră împotriva social media, cu tunurile puse zdravăn în ultima vreme pe TikTok. De cealaltă parte, susţinătorii lui încearcă să dezinformeze americanii, ai ghicit, tot pe TikTok.

Pe contul The Republican Hype House, asociat în mod evident cu actualul preşedinte american, a apărut un videoclip marcat drept Breaking News, în care, un cetăţean cu trăsături asiatice, anunţă că din cauza Covid, alegerile prezidenţiale se vor desfăşura în două zile. În prima, data reală a alegerilor, ar vota republicanii şi independenţii, iar în a doua, o zi mai târziu, ar vota democraţii şi partidele afiliate.

Un fake de tot râsul, care demonstrează încă odată că Donald Trump nu are nimic cu social media atunci când îi foloseşte lui.

„Breaking News, abia a sosit. Din cauza răspândirii Covid 19, ziua alegerilor a fost împărţită pe două zile. Republicani şi independenţi, nu uitaţi să mergeţi la urne pe 3 noiembrie, democraţii şi afiliaţii aşteptaţi până pe 4 noiembrie ca să vă faceţi vocile auzite. Încercăm să prevenim răspândirea Covid 19, aşa că purtaţi măşti şi să mergem la vot şi să învingem Covid 19”, se spune în filmuleţul de pe TikTok.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici