Sute de motociclişti, arestaţi în Statele Unite după incidentele armate soldate cu nouă morţi

Aproape 200 de persoane au fost arestate, luni, în urma incidentelor armate produse în statul american Texas între grupări rivale de motociclişti şi soldate cu nouă morţi şi 18 răniţi, informează site-ul ziarului The New York Times.

367 afișări
Imaginea articolului Sute de motociclişti, arestaţi în Statele Unite după incidentele armate soldate cu nouă morţi

Sute de motociclişti, arestaţi în Statele Unite după incidentele armate soldate cu nouă morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei din Texas, 192 de persoane au fost arestate şi vor fi inculpate în urma schimburilor de focuri din oraşul Waco (Texas).

Indivizii, toţi motociclişti, sunt acuzaţi de participare la activităţi de criminalitate organizată, folosire neautorizată de arme de foc şi crime. Justiţia a stabilit cauţiuni de câte un milion de dolari pentru eventuala eliberare a motocicliştilor sub control judiciar.

Nouă persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost rănite, duminică, într-un schimb de focuri între grupuri rivale de motociclişti, în parcarea unui restaurant din oraşul texan Waco.

"Arestările continuă; deja sunt 192 de suspecţi arestaţi", a declarat un oficial din cadrul poliţiei texane.

Restaurantul "Twin Peaks", în faţa căruia s-au produs incidentele, va fi închis cel puţin o săptămână, pentru colectarea probelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici