Sute de persoane protestează în Marea Britanie, pe fondul vizitei lui Donald Trump | LIVE VIDEO

Sute de britanici protestează la nivel naţional, pe fondul vizitei preşedintelui american Donald Trump şi a soţiei acestuia, Melania Trump, în Marea Britanie, unde liderul de la Casa Albă se va întâlni vneri cu regina Elizabeth a II-a, relatează The New York Times şi mirror.co.uk.

567 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane protestează în Marea Britanie, pe fondul vizitei lui Donald Trump | LIVE VIDEO

Sute de persoane protestează în Marea Britanie, pe fondul vizitei lui Donald Trump | LIVE VIDEO

Protestarii au perceput vizita lui Trump ca o oportunitate de a îşi exprima dezacordul faţă de politicile abordate de acesta. Manifestanţii au ridicat un balon uriaş care îl prezintă pe Donald Trump ca fiind un bebeluş portocaliu.

Aproximativ 1.000 de ofiţeri de poliţie au fost prezenţi la Palatul Blenheim, unde s-a născut omul de stat britanic Winston Churchill şi unde soţii Trump au participat la o cină oficială găzduită de premierul Theresa May.

Vineri, Trump şi May vor vizita un obiectiv militar şi apoi vor călători la reşedinţa de vară a premierului, în zona Chequers, un conac aflat la 60 de kilometri nord-vest de Londra, unde cei doi lideri vor purta discuţii bilaterale, urmate de o conferinţă de presă. După vizita în Marea Britanie, preşedintele SUA, Donald Trump, se va întâlni pe data de 16 iulie cu omologul său rus, Vladimir Putin, la Helsinki.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici