Sute de pompieri încearcă să stingă zeci de incendii de vegetaţie provocate intenţionat, în nordul Spaniei

Mii de persoane, evacuate în urma unor incendii de vegetaţie în nordul Spaniei, au anunţat autorităţile, care au precizat că majoritatea acestor incendii au fost provocate intenţionat, informează site-ul cotidianului Euro Weekly News.

605 afișări
Imaginea articolului Sute de pompieri încearcă să stingă zeci de incendii de vegetaţie provocate intenţionat, în nordul Spaniei

Sute de pompieri încearcă să stingă câteva zeci de incendii de vegetaţie în nordul Spaniei

Peste 700 de pompieri participă la operaţiunile de stingere a incendiilor, a declarat Miguel Angel Revilla, preşedintele regiunii autonome Cantabria.

Oficialul a declarat că majoritatea incendiilor au fost provocate intenţionat de „piromani".

Temperatura relativ ridicată şi vântul puternic favorizează răspândirea flăcărilor şi îngreunează eforturile de lichidare a incendiilor.

Potrivit agenţiei de ştiri EPA, în dimineaţa zilei de luni mai erau active 38 de focare de incendii, cele mai multe în zone de deal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici