Sute de susţinători ai lui Hosni Mubarak s-au adunat în centrul oraşului Cairo

Aproximativ 500 de susţinători ai preşedintelui egiptean s-au adunat miercuri dimineaţă în centrul oraşului Cairo, scandând sloganuri în favoarea acestuia. "Îl susţinem pe Mubarak pentru menţinerea stabilităţii", se putea citi pe pancartele manifestanţilor adunaţi la aproximativ un kilometru de Piaţa Tahrir.

22 afișări
Imaginea articolului Sute de susţinători ai lui Hosni Mubarak s-au adunat în centrul oraşului Cairo

Sute de susţinători ai lui Hosni Mubarak s-au adunat în centrul oraşului Cairo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe alte pancarte scria "Pentru preşedintele păcii şi al stabilităţii".

Unii manifestanţi şi-au exprimat intenţia de a merge în Piaţa Tahrir, unde mii de demonstranţi solicită demisia lui Mubarak.

Hosni Mubarak, care se află la putere din 1981, a declarat marţi seară că va rămâne în funcţie până la scrutinul prezidenţial din septembrie, însă nu va mai candida pentru un nou mandat.

Aproximativ 30 de susţinători ai preşedintelui discutau cu persoanele care se îndreptau spre Piaţa Tahrir. "Ce vreţi mai mult? Mubarak oricum nu va mai rămâne. Va trebui să plecaţi, altfel va fi vărsare de sânge", le spuneau ei trecătorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici