Sute de turişti sunt blocaţi într-un paradis exotic, de peste o lună, din cauza măsurilor restrictive din pandemie. Ce se întâmplă cu cei care nu-şi mai permit să stea în resorturile luxoase

Sute de turişti sunt încă blocaţi în Maldive, spune Ali Waheed, ministrul de turism al ţării, după mai mult de o lună de când coronavirusul a ajuns acolo.

5945 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti sunt blocaţi într-un paradis exotic, de peste o lună, din cauza măsurilor restrictive din pandemie. Ce se întâmplă cu cei care nu-şi mai permit să stea în resorturile luxoase

Sute de turişti sunt blocaţi într-un paradis exotic, de peste o lună, din cauza măsurilor restrictive din pandemie. Ce se întâmplă cu cei care nu-şi mai permit să stea în resorturile luxoase

Oficialul a spus că sunt în jur de 500 de turişti pe Insulele Maldive, iar 100 dintre aceştia sunt blocaţi pe aeroport. Guvernul ajută oamenii care nu îşi permit să continue să stea în resorturi, potrivit CNN.

„Noi credem că ei sunt ca localnicii, ei sunt oamenii care au adus ţara asta unde este acum”, a spsu Waheed.

Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Maldive, pe 8 martie, iar stare de urgenţă a fost declarată pe 12 martie.

În Maldive sunt înregistrate peste 460 de cazuri de infecţii cu coronavirus, 17 persoane s-au vindecat şi o persoană a murit.

Ţara insulară din Oceanul Indian este cunoscută pentru staţiunile de lux, însă turismul a fost grav afectat din cauza pandemiei, întrucât statul şi-a închis graniţele şi zborurile au fost anulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici