Svetlana Tihanovskaia a părăsit Belarusul pentru siguranţa sa şi a copiilor. „Nimeni nu merită ceea ce se întâmplă acum”

  • Svetlana Tihanovskaia a părăsit Belarusul, după ce a depus o plângere oficială cu privire la rezultatul alegerilor
  • Contracandidata lui Lukashenko spune că unii o vor judeca pentru decizia luată, dar a făcut-o pentru siguranţa sa şi a copiilor săi
  • Ea îi îndeamnă pe protestatari să aibă grijă de ei
  • Protestele din Belarus sunt foarte violente, iar o persoană chiar a decedat
1658 afișări
Imaginea articolului Svetlana Tihanovskaia a părăsit Belarusul pentru siguranţa sa şi a copiilor. „Nimeni nu merită ceea ce se întâmplă acum”

Sursa FOTO: Profimedia

Svetlana Tihanovskaia a postat un videoclip, din Vilnius, în care anunţă că a părăsit Belarusul pentru siguranţa sa şi a copiilor, deşi a fost o decizie foarte dificilă. Contracandidata lui Lukashenko spune că deşi campania a întărit-o, probabil a rămas o femeie slabă, ca la început. Ea îi sfătuieşte pe oameni să aibă grijă de ei. Protestele în urma rezultatelor alegerilor au devenit foarte violente, mulţi protestatari au fost răniţi şi chiar a avut loc şi un deces în rândul lor.

„Cred că am rămas acea femeie slabă, care eram de la început. Să ferească Dumnezeu să se afle cineva în faţa unei asemenea alegeri în care am ajuns eu. Oameni, aveţi grijă de siguranţa voastră. Nicio viaţă nu merită ceea ce se întâmplă acum.  Copiii sunt cei mai importanţi în viaţa noastră”, a declarat Svetlana Tihanovskaia, candidatul opoziţiei în Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici