Taifunul TRAMI a lovit sudul Japoniei. Trenurile de mare viteză şi alte linii, închise/ Cel puţin 51 de persoane au fost rănite - VIDEO

Cel puţin 51 de persoane au fost rănite în urma taifunului Trami, care a lovit duminică Japonia, forţând anularea zborurilor şi a trenurilor, inclusiv în zona Tokyo, în timp ce autorităţile au emis avertizări privnd intensificări ale vântului şi ploi torenţiale, relatează AP.

1115 afișări
Imaginea articolului Taifunul TRAMI a lovit sudul Japoniei. Trenurile de mare viteză şi alte linii, închise/ Cel puţin 51 de persoane au fost rănite  - VIDEO

Taifunul văzut din spaţiu (Space.com)

Cel puţin 51 de persoane au fost rănite în sudul Japoniei, a anunţat televiziunea de stat din Japonia.

Fermele şi casele din Miyazaki, din sudul insulei principale Kyushu, au fost inundate de ploile rezultate în urma taifunului Trami, care a cuprins sud-vestul Japoniei. Ordinele de evacuare au fost emise pentru zeci de mii de persoane într-o zonă larg răspândită, inclusiv peste 250.000 de persoane din oraşul Tokushima de pe insula Shikoku, a anunţat televiziunea naţională NHK.

Multe zboruri au fost anulate în principalele aeroporturi din ţară, printre care Narita şi Haneda din Tokyo. Furtuna a distrus sâmbătă linii electrice din insulele Okinawa, din sud.

Trami este aşteptat să lovească Tokyo duminică, după care va ajunge luni în nordul Japoniei.

Trenurile de mare viteză şi alte linii de tren au fost închise în timpul furtunii.Taifunul este proiectat să lovească regiunile devastate la începutul acestei luni de către Typhoon Jebi, care a provocat alunecări de teren şi inundaţii şi a închis temporar Aeroportul Internaţional Kansai. Cel mai puternic taifun care a lovit Japonia înultimii 25 de ani, Jebi a provocat 11 decese în şi în jurul oraşului Osaka.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici