Talibanii au anunţat că vor trimite membri de rang înalt la discuţiile de pace de la Moscova

Talibanii au declarat că vor trimite membri de rang înalt în Rusia pentru discuţiile de pace din Afganistan, după ce guvernul afgan a refuzat oferta de a participa la o astfel de conferinţă, informează Reuters.

379 afișări
Imaginea articolului Talibanii au anunţat că vor trimite membri de rang înalt la discuţiile de pace de la Moscova

Talibanii au anunţat că vor trimite membri de rang înalt la discuţiile de pace de la Moscova

"Liderii noştri au acceptat invitaţia Rusiei de a participa la discuţiile de pace conduse de Rusia", a declarat purtătorul de cuvânt al talibanilor Zabihullah Mujahid.

Rusia a invitat mai multe ţări, inclusiv Statele Unite, la discuţiile de la Moscova, pe 4 septembrie, dar Washingtonul şi Afganistanul au anunţat că nu vor participa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici