Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, jefuită de bijuterii de 60 de milioane de euro

Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul şef al Formula 1, a fost jefuită de bijuterii în valoare de 60 de milioane de euro, care au fost sustrase vineri din locuinţa sa din Londra, relatează Sky News.

2025 afișări
Imaginea articolului Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, jefuită de bijuterii de 60 de milioane de euro

Sursă foto: Profimedia

Vedeta TV, care locuieşte în Hyde Park, Londra, cu soţul ei, omul de afaceri Jay Rutland, şi fiica lor în vârstă de cinci ani, Sofia, părăsise Marea Britanie, pentru vacanţa de Crăciun, cu doar câteva ore înainte de jaf.

Hoţii ar fi intrat prin grădină şi apoi prin dormitor şi au furat o colecţie preţioasă de bijuterii, printre care şi un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro.

"Pot confirma cu tristeţe că a avut loc un jaf. Echipa de securitate internă cooperează cu poliţia", a declarat un purtător de cuvânt al Tamarei Ecclestone.

Reprezentanţii Metropolitan Police au confirmat că a avut loc un jaf la adresa respectivă, că a fost deschisă o anchetă şi că, deocamdată, nu au fost făcute arestări.

Locuinţa Tamarei Ecclestone se află foarte aproape de reşedinţa oficială a prinţului William al Marii Britanii, palatul Kensington, şi de sediile mai multor ambasade.

În vârstă de 35 de ani, Tamara Ecclestone este fiica lui Bernie Ecclestone cu a doua sa soţie - fostul model Slavica Radic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici