Tânărul de 17 ani care ar fi ucis două persoane la protestele din Wisconsin a fost pus sub acuzare de procurori

  • Tânărul de 17 ani acuzat de crimă la protestele din Wisconsin a fost pus sub acuzare de procurori
  • Băiatul este acuzat de omor cu premeditare şi posesie de arme
  • Două persoane au murit şi o alta a fost rănită
  • Violenţele au izbucnit după ce Jacob Blake a fost împuşcat duminică de poliţie
1837 afișări
Imaginea articolului Tânărul de 17 ani care ar fi ucis două persoane la protestele din Wisconsin a fost pus sub acuzare de procurori

Sursa FOTO: Twitter

Tânărul în vârstă de 17 ani care ar fi împuşcat mortal două persoane la protestele din Wisconsin a fost pus sub acuzare de procurori. Băiatul este acuzat de omor cu premeditare, omor deosebit de grav şi posesie de arme, potrivit AP. 
 
Kyle Rittenhouse a fost arestat, după ce două persoane au fost ucise şi o alta grav rănită de focurile de armă din timpul incidentului.
 
Protestatarii au intrat în confruntări cu forţele de ordine în apropierea clădirii tribunalului din Wisconsin. Totul a început când un bărbat de culoare, Jacob Blake, a fost împuşcat în spate de poliţişti, de faţă cu copiii săi.
 
El va rămâne paralizat de la brâu în jos în urma rănilor suferite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici