Ţara cu număr record de cazuri zilnice de coronavirus de la începutul pandemiei

  • 40.806 de noi cazuri de coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.
  • Este cel mai mare bilanţ de la începutul pandemiei, potrivit Ministerului Sănătăţii din această ţară.
  • Numărul total de cazuri de coronavirus se ridică la 3,358 milioane.
2785 afișări
Imaginea articolului Ţara cu număr record de cazuri zilnice de coronavirus de la începutul pandemiei

Foto: Profimedia

Turcia a înregistrat 40.806 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, datele cel mai mare bilanţ de la începutul pandemiei, potrivit Ministerului Sănătăţii din această ţară, notează Reuters.
 
Numprul infectărilor a crescut după ce guvernul a relaxat măsurile de combatere a pandemiei, la începutul lunii martie.
 
Luni, preşedintele Tayyip Erdogan a anunţat o înăsprire a măsurilor, inclusiv întoarcerea la un lockdown total la sfârşit de săptămână la nivel naţional, pentru Luna Ramadan a postului islamic, care începe pe 13 aprilie.
 
Numărul total de cazuri de coronavirus se ridică în Turcia la 3,358 milioane. Bilanţul zilnic al deceselor a fost de 176, ducând totalul la 31.713 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici