Ţara din America Latină în care numărul deceselor s-a dublat în ultimele 24 de ore. A devenit al doilea cel mai afectat stat de COVID-19

În Mexic, numărul deceselor cauzate de noul coronavirus s-a dublat miercuri, în ultimele 24 de ore şi a depăşit pragul de 1.000 de decese/zi.

2212 afișări
Imaginea articolului Ţara din America Latină în care numărul deceselor s-a dublat în ultimele 24 de ore. A devenit al doilea cel mai afectat stat de COVID-19

Ţara din America Latină în care numărul deceselor s-a dublat în ultimele 24 de ore. A devenit al doilea stat afectat de COVID-19

 

Conform Bloomberg, Mexic a depăşit pentru prima dată pragul de 1.000 de decese pe/zi ajungând la 1.092 de dece confirmate în raport cu cele 470 raportate în ziua precedentă.
 
În total, maladia COVID-19 a cauzat 11.729 de victime în Mexic, care ocupă locul al doilea în topul celor mai afectate ţări din America Latină, după Brazilia. De asemenea, 101.238 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în Mexic de la debutul pandemiei, potrivit aceeaşi surse.
Hugo Lopez-Gatell, liderul strategiei mexicane de luptă împotriva COVID-19 şi subsecretar de stat, a precizat că statul Mexic va ajunge cel mai probabil la un bilanţ de 30.000 de morţi.
 
Chiar dacă a devenit a doua cea mai afecatată ţară din America Latină din cauza nuoului coronavirus, preşedintele Andrei Manuel Lopez Obrador a redeschis activităţile economice şi a lansat un apel pentru instaurarea unei „noi normalităţi în ţară".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici