Ţara Galilor va intra în carantină timp de două săptămâni, începând de vineri

  • Ţara Galilor a anunţat că va intra în carantină timp de două săptămâni.
  • Cafenelele, restaurantele şi sălile de spectacol vor fi închise.
  • Mark Drakeford, premierul galez: Dacă nu facem ceva acum, vom înregistra tot mai multe cazuri. Unităţile noastre ATI sunt deja pline.
562 afișări
Imaginea articolului Ţara Galilor va intra în carantină timp de două săptămâni, începând de vineri

Ţara Galilor va intra în carantină timp de două săptămâni, începând de vineri

Premierul galez, Mark Drakeford, este de părere că pentru o scădere semnificativă a numărului de cazuri COVID-19 este nevoie de o măsură drastică.

Prin urmare, Ţara Galilor va intra în carantină începând de vineri, ora locală 17:00, până vineri, 9 noiembrie. Toate magazinele (exceptând cele alimentare), şcolile, bisericile, restaurantele şi sălile de sport vor fi închise. Toţi cetăţenii care nu lucrează în domenii esenţiale, precum ordine publică şi servicii de urgenţă, vor rămâne să lucreze de acasă.

Mark Drakeford, Premierul Ţara Galilor: Trebuie să acţionăm rapid şi drastic dacă vrem să obţinem o scădere semnificativă a numărului de noi infectări. Unităţile ATI sunt pline.

Ţara Galilor a înregistrat 950 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, mai mult decât dublu faţă de începutul lunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici