Tarom va opera în data de 13 august un zbor special de repatriere din Beirut

În data de 13 august Tarom va opera un zbor special de repatriere, Bucureşti – Beirut – Bucureşti, anunţă compania într-o postare pe Facebook.

580 afișări
Imaginea articolului Tarom va opera în data de 13 august un zbor special de repatriere din Beirut

Cursa va decola de la Bucureşti la ora 17.00 lu va ateriza la Beirut la ora 19.20, Decolarea din Beirut este prevăzută pentru ora 20.35 şi aterizarea la Bucureşti la ora 23.05.

Tariful este de 230 euro, toate taxele incluse + 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR.

Toţi pasagerii care sosesc în Liban trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test molecular (tip PCR), prelucrat de un laborator acreditat în ţara de reşedinţă, care să fie realizat cu cel mult 96 de ore înainte de plecarea spre Liban. Pasagerilor care nu vor prezenta un test molecular negativ (tip PCR) nu li se va permite îmbarcarea în aeronave cu destinaţia Liban. Toţi pasagerii care doresc să călătorească în Liban trebuie să completeze formularul https://arcg.is/0GaDnG

Pasagerilor care nu au completat formularul nu li se va permite îmbarcarea în avion.

Toţi pasagerii care sosesc în Liban vor fi supuşi testului molecular (tip PCR), teste prelucrate de laboratoare autorizate de Ministerul Sănătăţii Publice libanez şi achitate companiei aeriene

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici