Tatăl lui Boris Johnson a aplicat pentru cetăţenie franceză

Tatăl premierului din Marea Britanie se află în proces de aplicare pentru cetăţenie franceză, din dorinţa de a rămâne legat de Uniunea Europeană după Brexit, relatează Independent.

6284 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Boris Johnson a aplicat pentru cetăţenie franceză
Stanley Johnson a votat pentru rămânerea în Uniunea Europeană la referedumul din 2016.
 
Anunţul a fost făcut public de sora lui Boris Johnson în noua sa carte.
 
Ea a spus că tatal ei: Este pe cale să devină cetăţean francez, mama lui s-a născut la Versailles, iar bunica sa în Paris.
 
Familia Prim-ministrului Boris Johnson este împărţită pe tema Brexitului. În ciuda rolului esenţial pe care Boris Johnson l-a avut în despărţirea Marii Britanie de UE, sora lui este o persoană foarte vocală împotiva Brexitului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici