Teheranul susţine că acuzaţiile lui Benjamin Netanyahu sunt nefondate

Regimul de la Teheran a precizat, luni, că afirmaţiile premierului israelian Benjamin Netanyahu cu privire la existenţa unui program nuclear secret iranian sunt acuzaţii nefondate, informează Reuters şi France 24.

853 afișări
Imaginea articolului Teheranul susţine că acuzaţiile lui Benjamin Netanyahu sunt nefondate

Teheranul susţine că acuzaţiile lui Benjamin Netanyahu sunt nefondate

”Cât de convenabil. Sincronizarea perfectă: băiatul asta face pseudo-dezvăluiri cu câteva zile înainte de 12 mai”, a afirmat Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, făcând referire la data la care preşedintele SUA, Donald Trump, urmează să ia o decizie în privinţa acordului nuclear semnat cu Iranul.

”Remarcile lui nu sunt noi, ci sunt pline de acuzaţii nefondate şi propagandă împotriva Iranului”, a relatat presa de stat de la Teheran.

Benjamin Netanyahu a prezentat luni seara zeci de mii de documente obţinute de către serviciile de informaţii israeliene. Premierul israelian susţine că aceste documente constituie dovezi ”concludente” că Iranul a urmărit să-şi dezvolte în secret programul nuclear.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici