Televiziunea iraniană anunţă că 80 de „terorişti americani” au fost ucişi în atacurile cu rachete

Televiziunea de stat iraniană a anunţat miercuri că cel puţin 80 de „terorişti americani” au fost ucişi în atacurile care au implicat 15 rachete lansate de Teheran asupra ţintelor americane din Irak, adăugând că niciuna dintre rachete nu a fost interceptată, potrivit Reuters.

6985 afișări
Imaginea articolului Televiziunea iraniană anunţă că 80 de „terorişti americani” au fost ucişi în atacurile cu rachete

Sursa FOTO: Twitter @farbodmah

Televiziunea de stat, citând o sursă principală din cadrul Gărzilor Revoluţionare, a mai transmis că Iranul avea alte 100 de ţinte din regiune în vizor dacă Washingtonul ar fi luat măsuri de retorsiune.

Elicopterele americane şi echipamentele militare au fost „grav deteriorate”, a adăugat televiziunea iraniană.

Iranul a lansat atacuri de rachete asupra forţelor conduse de SUA în Irak la primele ore ale dimineţii de miercuri, în represalii pentru atacul cu drone americane asupra unui comandant iranian a cărui moarte a stârnit temeri privind un război mai lung în Orientul Mijlociu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici