Tesla suspendă producţia la fabrica de autovehicule din California din cauza coronavirusului

Tesla a încheiat joi un acord de suspendare a activităţii cu autorităţile locale din California, preocupate de răspândirea coronavirusului, anunţând că va suspenda producţia la fabrica de autovehicule din zona San Francisco Bay, pe 24 martie, potrivit Reuters.

480 afișări
Imaginea articolului Tesla suspendă producţia la fabrica de autovehicule din California din cauza coronavirusului

Tesla suspendă producţia la fabrica de vehicule din California din cauza coronavirusului

De asemenea, compania a anunţat că fabrica sa de acoperişuri solare din New York îşi va suspenda temporar producţia, în timp ce operaţiunile uzinei de baterii din Nevada vor continua.

„În ciuda luării tuturor precauţiilor de sănătate cunoscute, operaţiunile continuate în anumite locaţii au adus provocări angajaţilor, familiilor lor şi furnizorilor noştri”, a transmis compania într-un comunicat.

Acţiunile Tesla au scăzut cu 8% în tranzacţionare după anunţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici