Ţestoase eşuate pe coastele din Texas, salvate de localnici

  • Mii de ţestoase eşuate pe coastele din Texas, din cauza frigului, sunt salvate de localnici.
  • Texasul se confruntă cu una dintre cele mai grele ierni trăite vreodată.
466 afișări
Imaginea articolului Ţestoase eşuate pe coastele din Texas, salvate de localnici

Ţestoase eşuate FOTO Profimedia

Potrivit The Guardian, localnicii, dintre care unii nu au căldură sau alte facilităţi de bază în case din cauza gerului neobişnuit, salvează ţestoase marine eşuate pe coaste, „amorţite de frig”, şi le duc într-un centru dintr-un oraş turistic din sudul Texasului.

Ed Caum, directorul executiv al South Padre Island Convention and Visitors Bureau, a declarat că oamenii ajung la centru cu camioane pline cu ţestoase.

Centrul a început să primească ţestoasele luni, când un alt centru nu a mai făcut faţă numărului mare de broaşte ţestoase aduse.

Ed Caum a spus că a „strâns” peste 3.500 de broaşte ţestoase până acum, dar ezită să folosească termenul „salvat”, pentru că nu ştie câte vor rezista.

Oamenii din Texas se confruntă cu cea mai grea iarnă, temperaturile au coborât sub minus 20 de grade, viscolul este violent, iar ninsorile puternice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici