Testul Covid devine obligatoriu la intrarea în Turcia

  • Testul Covid este obligatoriu la intrarea în Turcia începând de marţi seara.
  • Măsura intră în vigoare la ora locală 21.00 şi se aplică tuturor persoanelor care ajung la frontiera turcă, singura excepţie fiind în cazul copiilor cu vârste de sub 6 an
  • Toate celelalte măsuri stabilite anterior de autorităţile turce rămân în vigoare.
840 afișări
Imaginea articolului Testul Covid devine obligatoriu la intrarea în Turcia

Testul Covid devine obligatoriu la intrarea în Turcia

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că autorităţile din Republica Turcia au transmis noi informaţii referitoare la regimul aplicabil procedurii de tranzit. Astfel, începând cu data de 29 decembrie 2020, ora locală 21:00, toate persoanele, indiferent de cetăţenie, care tranzitează teritoriul Republicii Turcia pe cale aeriană, rutieră, feroviară sau navală, au obligaţia de a prezenta la îmbarcarea în aeronavă, respectiv la intrarea pe teritoriul Republicii Turcia, un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Testul trebuie să fie efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. Sunt exceptaţi de la această nouă măsură numai copiii cu vârste de sub 6 ani. Toate celelalte măsuri stabilite anterior de autorităţile turce rămân în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turcia,
test,
covid

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici