VIDEO  Testul de forţă al armatei ucrainene: cu 15 frânghii, soldaţii reuşesc să repună în picioare un imens vehicul blindat

20764 afișări
Imaginea articolului Testul de forţă al armatei ucrainene: cu 15 frânghii, soldaţii reuşesc să repună în picioare un imens vehicul blindat

Testul de forţă al armatei ucrainene: cu 15 frânghii, soldaţii reuşesc să repună în picioare un imens vehicul blindat

Videoclipul postat de pe Twitter de Anton Geraşcenko, fost viceministru ucrainean de interne, arată efortul militarilor, efectuat într-un loc neprecizat.

El însoţeşte clipul cu un mesaj patriotic „Nici o sarcină nu este prea mare pentru războinicii noştri!”.

De la începutul războiului, eforturile forţelor de la Kiev sunt cele de a-şi recupera atât vehiculele care au fost distruse sau abandonate, cât şi pe cele ale inamicului, refolosite datorită priceperii mecanicilor.

Dar şi reasamblarea pieselor vechi, aşa cum se arată într-un videoclip publicat pe 14 august, în care cu rămăşiţele a două vehicule ruseşti, un MT-LB (adică un vehicul de transport de trupe pe şenile) şi un tun antitanc MT-12 „Rapira” de 100 mm, au reuşit să construiască un antitanc autopropulsat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici