Testul-minune care arată cine şi-a revenit complet. „Primii oameni cu o viaţă normală”. Ei se vor întoarce primii la muncă şi la şcoală

  • Noul test va spune clar dacă o persoană a avut deja COVID-19
  • Testarea va împărţi lumea în două grupuri: vulnerabili şi recuperaţi
  • Persoanele imune vor fi primele care vor reveni la la viaţa normală
11059 afișări
Imaginea articolului Testul-minune care arată cine şi-a revenit complet. „Primii oameni cu o viaţă normală”. Ei se vor întoarce primii la muncă şi la şcoală

Testul minune care arată cine şi-a revenit complet. “Primii oameni cu o viaţă normală”. Ei se vor întoarce primii la muncă şi la şcoală

“Când se vor ridica blocajele” rămâne principala întrebare. O treime din planetă se află sub ordine de restricţie, guvernele ţin milioane de oameni “arestaţi la domiciliu”, iar asta înseamnă căderea în gol a economiei globale şi stagnarea educaţiei. Noul test pentru anticorpi care se va lansa în câteva săptămâni ne oferă o rază de speranţă. El va spune clar dacă o persoană a avut deja COVID-19, indiferent dacă a prezentat sau nu simptome. Un rezultat pozitiv înseamnă că eşti deja imun.
 
Testarea va împărţi, mai întâi America şi apoi întraga lume, în două grupuri: Vulnerabili şi Recuperaţi. Cei din rumă vor avea o viaţă normală, se vor întoarce primii la muncă şi la şcoală şi vor ajuta lumea să îşi revină.
 
Acest test este similar testelor de sarcină şi testelor de anticorpi pentru HIV. Testele serologice folosesc doar câteva picături de sânge pentru a determina dacă ai anticorpi pentru coronavirus. Dacă da, corpul tău a acumulat imunitate. Asta înseamnă că te-ai recuperat chiar dacă nu ai primit niciodată un diagnostic.
 
Henry Schein a anunţat săptămâna trecută disponibilitatea a sute de mii de teste de anticorpi în SUA care pot oferi rezultate în termen de 15 minute. Alte companii americane vând deja teste de anticorpi în străinătate. Guvernul britanic a cumpărat 3,5 milioane de teste de anticorpi care pot fi făcute la domiciliu. Australia a comandat 1,5 milioane de teste.
 
Într-un interviu, Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, a spus că este încrezător că pacienţii cu coronavirus recuperaţi vor avea imunitate. Asta înseamnă că persoanele care s-au recuperat s-ar putea întoarce în siguranţă la muncă sau la şcoală.
 
"În cele din urmă, acest lucru ne-ar putea ajuta să ne dăm seama care poate readuce ţara la normal", a declarat pentru Reuters Florian Krammer, profesor în vaccinologie la Şcoala de Medicină Icahn, adăugând că „persoanele imune vor fi primele care vor reveni la la viaţa normală”.
 
Autor: Bogdan Nicolai

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici