Theresa May îndeamnă parlamentarii britanici să "conlucreze în mod constructiv" pentru a finaliza procedura Brexit

Premierul britanic Theresa May a îndemnat parlamentarii de la Londra să "lase deoparte interesul propriu" şi să "conlucreze în mod constructiv" la găsirea unei căi de realizare a procesului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează site-ul postului BBC News.

477 afișări
Imaginea articolului Theresa May îndeamnă parlamentarii britanici să "conlucreze în mod constructiv" pentru a finaliza procedura Brexit

Theresa May îndeamnă parlamentarii britanici să "conlucreze în mod constructiv" pentru a finaliza procedura Brexit

Într-un scurt discurs televizat transmis miercuri seară, după ce Guvernul de la Londra a supravieţuit unei moţiuni de cenzură, Theresa May a afirmat că "în mod covârşitor, britanicii doresc ca noi să continuăm cu realizarea Brexit şi să abordăm, de asemenea, celelalte probleme importante care îi interesează".

"Cred că este datoria mea să îndeplinesc instrucţiunile poporului britanic de a părăsi Uniunea Europeană şi intenţionez să fac acest lucru", .

Premierul a afirmat că s-a întâlnit cu liderii mai multor partide parlamentare şi s-a declarat dezamăgită că Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a refuzat să participe la consultări.

May a mai declarat că în zilele următoare intenţionează să discute cu cât mai mulţi parlamentari pentru a avea cât mai multe păreri despre Brexit din partea membrilor Parlamentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici