Video Tragedia de Halloween din Coreea de Sud. Cum a reuşit un bărbat să-şi salveze viaţa

  • Un video inedit arată modul în care un bărbat a reuşit să scape teafăr din busculada de sâmbătă noaptea, din capitala Seul.
  • Numărul morţilor în busculada de Haloween din Coreea de Sud creşte la 153, din care 19 sunt cetăţeni străini.
  • Circa 2.900 de persoane sunt date dispărute.
11326 afișări
Un video postat pe reţelele de socializare surprinde momentul în care un bărbat reuşeşte să scape din mulţime folosindu-se de zidul lângă care se afla. Panicat, omul s-a prins cu mâinile şi împingându-se în picioare, a reuşit să urce câţiva metri, eliberându-se din mulţime.
 
Imaginile sunt greu de privit. O mare de oameni, majoritatea tineri, s-a înghesuit pe o alee neîncăpătoare, aşa că s-au speriat, au început să ţipe şi s-au împins, încercând să scape. Din nefericire, 151 de oameni şi-au pierdut viaţa. 
 
Familiile celor care au participat la evenimentul de Halloween, dar care nu s-au mai întors de atunci, au înregistrat cereri la acest centru, care se află în zona în care s-a produs accidentul. Pe reţelele de socializare, cetăţenii din alte ţări pun poze cu rudele şi prietenii aflaţi în Seul, în încercarea de a afla informaţii despre ei.
 
Rudele îngrijorate au aşteptat, de asemenea, la centru pentru a primi veşti despre cei dragi.
 
Printre cei decedaţi se numără 19 cetăţeni străini, potrivit serviciilor de urgenţă.
 
Busculada s-a produs în timp ce o mulţime uriaşă s-a adunat în Itaewon - o zonă populară pentru viaţă de noapte - pentru Halloween.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici