Tragedia din Portugalia: Momentul TERIFIANT în care autocarul cade în prăpastie, pe insula Madeira | VIDEO

Imagini surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care un autocar care transporta zeci de turişti cade într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira. Cel puţin 29 persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite, informează BBC.

5147 afișări
Imaginea articolului Tragedia din Portugalia: Momentul TERIFIANT în care autocarul cade în prăpastie, pe insula Madeira | VIDEO

Tragedia din Portugalia: Momentul ŞOCANT în care autocarul cade în prăpastie, pe insula Madeira | VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins momentul terifiant în care autocarul cu 55 de pasageri la bord se răstoarnă într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira.

Autocarul poate fi văzut cum se clatină timp de câteva secunde, înainte să cadă pe o parte, în apropiere de oraşul Canico, transmite The Sun.

Roberto Almada, oficial portughez, spune că în zonă se întâmplă des accidente. „Înainte de locul unde autocarul a ieşit de pe carosabil, există o curbă bruscă, din cauza căreia au avut loc numeroase accidente”, afirmă Almada.

„Este o zonă foarte dificilă pentru şoferi, în special pentru cei care conduc vehicule mari”, adaugă acesta.

„Nu am cuvinte”

Cel puţin 29 de persoane au murit în urma accidentului, iar alte 28 au fost rănite.Toţi pasagerii din autocar erau cetăţeni germani.

Autorităţile au deschis o anchetă, iar unii anchetatorii au fost de părere că frânele autocarului au cedat înainte de accident.

Primarul Filipe Sousa declara pentru postul portughez de ştiri SIC TV că nu are cuvinte să descrie ce s-a întâmplat. „Nu pot privi cum suferă aceşti oameni”, a adăugat Sousa.

O zonă dificilă pentru şoferi

Primarul adaugă că toţi turiştii din autocar erau din Germania, dar vehiculul a lovit şi pietoni. 

Imaginile dramatice de la locul accidentului aratau un autocar alb răsturnat, înconjurat de pompieri. Postul de ştiri SIC TV a transmis că 19 ambulanţe se aflau la faţa locului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici