Tragedie în India. Un avion cu circa 200 de persoane la bord s-a prăbuşit la aterizare. Bilanţul morţilor şi al răniţilor FOTO VIDEO

  • Un avion ce aparţine companiei Air India Express s-a prăbuşit la aterizare.
  • Totul s-a întâmplat în statul indian Kerala, pe aeroportul din Kozhikode.
  • Aeronava s-a rupt în două
5045 afișări
Imaginea articolului Tragedie în India. Un avion cu circa 200 de persoane la bord s-a prăbuşit la aterizare. Bilanţul morţilor şi al răniţilor FOTO VIDEO

Tragedie în India FOTO: ANI/Twitter

UPDATE 21:00
 
Cel puţin 16 persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în urma prăbuşirii avionului de pasageri pe aeroportul din oraşul indian Kozhikode (Calicut), afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.
 
Bilanţul preliminar este de 16 morţi şi zeci de răniţi, 35 de persoane fiind spitalizate, au declarat surse medicale citate de cotidianul Times of India. Printre persoanele decedate se numără unul dintre piloţi.
 
La bordul avionului de tip Boeing 737 erau 191 de persoane, 184 de pasageri şi şapte membri ai echipajului.
 
Avionul aparţine companiei Air India Express şi efectua o cursă de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) spre Kozhikode (Calicut), oraş situat în sudul Indiei.
 
Potrivit primelor date ale anchetei, avionul a avut viteză prea mare la aterizare, a depăşit capătul pistei şi a căzut într-o vale. Fuselajul aeronavei s-a rupt din cauza impactului. 
 
 
UPDATE 19:00
 
  • Operaţiunile de salvare sunt în curs, iar căutările sunt dificile din cauza ploii torenţiale.
  • Pilotul şi zeci de pasageri au decedat. 
  • Potrivit DGCA, aeronava a derapat de pe pistă, s-a izbit într-un zid, iar mai apoi s-a prăbuşit într-o vale. 
 
Un avion al companiei Air India Express s-a prăbuşit la aterizare. Totul s-a întâmplat în statul indian Kerala, pe aeroportul din Kozhikode, scrie BBC.
 
Potrivit primelor informaţii, avionul s-ar fi rupt în două. La bordul aeronavei se aflau aproape 200 de persoane. 

La momentul transmiterii ştirii, sunt cel puţin 3 morţi şi 35 de răniţi.
 
An airplane with almost 200 passengers has crashed at an airport in Karipur, India. We are praying for the safety of everyone on board. 🙏 pic.twitter.com/IcyAFzhCGo

 
 
 
 
 
 
 
Ştire în curs de actualizare
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici