Tragedie în Spania: un autobuz a căzut într-un râu din Galicia, 6 morţi

Maşina a zburat 40 de metri şi doar două persoane au supravieţuit.

595 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Spania: un autobuz a căzut într-un râu din Galicia, 6 morţi

Tragedie în Spania: un autobuz a căzut într-un râu din Galicia, 6 morţi

Bilanţul unui accident care a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 21.20 în Galicia este de 6 morţi în Spania, unde un autobuz a căzut la 40 de metri pe râul Lerez, în apropierea municipiului Cerdedo-Cotobade, de-a lungul N-541, relatează ziarul spaniol El Pais.

Publicaţia adaugă că sunt doar doi supravieţuitori, respectiv şoferul în vârstă de 63 de ani şi un pasager, care au reuşit să tragă un semnal de alarmă chemând ajutor prin telefon, avertizând că vehiculul s-a prăbuşit şi se umplea cu apă. Când s-a produs accidentul, în zonă erau ploi abundente.

Salvatorii, care au reluat căutările după ce au fost suspendaţi din cauza condiţiilor extreme ale râului, nu sunt siguri dacă la bord se aflau 8 sau 9 persoane.

Cu toate acestea, Garda Civilă a exclus existenţa unei persoane dispărute şi a declarat căutările încheiate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici