Tragedie în Statele Unite: Un avion s-a prăbuşit în momentul aterizării pe aeroport/ Şase persoane au murit | VIDEO

Pilotul şi cinci pasageri au murit după ce un avion de dimensiuni medii s-a prăbuşit luni în statul american Texas, a anunţat marţi Departamentul statal pentru Siguranţă Publică, citat de CNN.

2377 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Statele Unite: Un avion s-a prăbuşit în momentul aterizării pe aeroport/ Şase persoane au murit | VIDEO

Accident Şase morţi după prăbuşirea unui avion în Statele Unite | VIDEO

Avionul, de tip Beechcraft BE58, s-a prăbuşit în momentul aterizării pe aeroportul din orăşelul Kerrville.

Pilotul în vârstă de 65 de ani şi cinci pasageri au murit în accident.

Administraţia federală pentru Aviaţie investighează circumstanţele producerii accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici