Tragedie în Vietnam: Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut de pe un pod

Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut joi seara de pe un pod într-un râu, în centrul Vietnamului, au anunţat vineri autorităţile locale.

284 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Vietnam: Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut de pe un pod

Tragedie în Vietnam: Treizeci şi cinci de persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autobuz a căzut de pe un pod (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autobuzul asigura o legătură între oraşul Buon Ma Thuot (centru) şi oraşul Ho Chi Minh (sud, fostul Saigon), a precizat un poliţist din districtul Krong Pak, sub protecţia anonimatului.

"În prezent este în curs o anchetă cu privire la cauzele accidentului şi se depun eforturi în vederea identificării victimelor", a anunţat el.

"Accidentul s-a produs în timp ce toată lumea dormea (...). Oamenii au început să strige, iar atunci mi-am dat seama că autobuzul s-a răsturnat", a declarat un supravieţuitor, Nguyen Van Khanh, în vârstă de 24 de ani, pentru site-ul de ştiri Dan Tri.

Rata accidentelor înregistrate pe drumurile vietnameze este printre cele mai ridicate din lume. Aproximativ 35 de persoane mor, în medie, în accidente produse pe aceste drumuri, din cauza încălcării prevederilor Codului Rutier şi a stării defectuoase în care se află vehiculele, porivit datelor poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici