Transport de 800 de arme de foc, interceptat în portul italian Trieste - presă

Un camion în care erau 800 de arme semiautomate având ca destinaţii Germania, Olanda şi Belgia a fost depistat în portul italian Trieste, armamentul provenind din Turcia, relatează site-ul cotidianului Il Messaggero.

950 afișări
Imaginea articolului Transport de 800 de arme de foc, interceptat în portul italian Trieste - presă

Transport de 800 de arme de foc, interceptat în portul italian Trieste - presă (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Poliţia vamală a portului italian Trieste a descoperit aproximativ 800 de arme semiautomate într-un TIR venit cu un feribot din Turcia.

Şoferul turc nu avea toate autorizaţiile necesare pentru efectuarea transportului de arme spre Germania, Olanda şi Belgia.

TIR-ul debarcase în portul Trieste pe 23 noiembrie, iar la verificări au fost găsite circa 800 de arme de foc modelele Winchester SXP şi Winchester SXP.

Autorităţile europene au luat măsuri speciale de securitate după atentatele comise la Paris pe 13-14 noiembrie, când terorişti islamişti au ucis 130 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici