Transportul pasagerilor cu feribotul pe East River, oprit din cauza gheţii: "Este cea mai rea iarnă din ultimii 28 de ani" - FOTO

Gheaţa a determinat interzicerea accesului navelor care transportă pasageri pe East River în ziua de marţi. Cei care au vrut să ajungă cu feribotul în Manhattan, Queens sau Brooklyn nu au mai avut, prin urmare, cum să facă acest lucru.

168 afișări
Imaginea articolului Transportul pasagerilor cu feribotul pe East River, oprit din cauza gheţii: "Este cea mai rea iarnă din ultimii 28 de ani" - FOTO

Transportul pasagerilor cu feribotul pe East River, oprit din cauza gheţii: "Este cea mai rea iarnă din ultimii 28 de ani" (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Transportul pasagerilor pe East River a fost oprit marţi pentru prima oară într-o zi a săptămânii, în timp ce sâmbătă a fost prima zi în care a fost oprit în ultimii patru ani, potrivit nypost.com.

Compania NY Waterway le-a cerut pasagerilor să solicite alerte prin care aceştia să fie anunţaţi dacă se mai ţin cursele pentru care şi-au achiziţionat bilet.

"Este cea mai rea iarnă din istoria noastră de 28 de ani", a susţinut compania.

Spre deosebire de navele care circulă pe Hudson River sau în Staten Island, feriboturile de pe East River se descurcă mai greu pe gheaţă din pricina motorului, care nu este unul cu propulsie, ci unul folosit şi la avioane.

Navele de pe East River sunt, totodată, mai mici decât cele care circulă pe alte râuri din SUA, ceea ce face mai dificilă trecerea prin gheaţă.

Compania NY Waterway şi-a exprimat, într-o declaraţie de presă, "frustrarea" din pricina faptului că nu poate şti exact când vor circula sau nu navele, ceea ce îi afectează şi ei programul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici