Trei avioane au fost implicate în două incidente pe aeroportul din Dublin

Sute de pasageri au fost afectaţi miercuri de două incidente în care au fost implicate trei avioane pe aeroportul din Dublin, însă nicio persoană nu a fost rănită, relatează postul RTE în pagina electronică.

1278 afișări
Imaginea articolului Trei avioane au fost implicate în două incidente pe aeroportul din Dublin

Trei avioane au fost implicate în două incidente pe aeroportul din Dublin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Două avioane ale companiei Ryanair s-au ciocnit uşor în timp ce efectuau manevre în vederea decolării. Pe de altă parte, un avion al companiei Aer Lingus a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport la scurt timp după decolare.

Ryanair a precizat într-un comunicat că aripa unuia dintre avioanele sale pare să fi lovit uşor coada unui alt avion al aceleiaşi companii, pe aeroportul din Dublin. Ambele avioane se pregăteau să intre pe pistă în vederea decolării, unul spre Zadar (Croaţia) şi celălalt spre Edinburgh (Scoţia). Compania a adăugat că toţi pasagerii au fost transferaţi în alte avioane.

Într-un incident separat, un avion al companiei Aer Lingus, care decolase de la Dublin către Viena, a fost nevoit să revină pe aeroport după ce a raportat o "problemă tehnică".

Potrivit unor surse, decizia de a reveni pe aeroport a fost cauzată de "un miros la bordul" avionului, însă compania aeriană nu a confirmat această informaţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici