Trei bombe de mică putere, cu timbre irlandeze, depistate în două aeroporturi şi într-o gară din Londra | FOTO

Trei dispozitive explozive de mică putere au fost depistate, marţi după-amiază, la aeroporturi şi la o gară din Londra, anunţă Poliţia antiteroristă britanică, citată de site-ul agenţiei Reuters.

2422 afișări
Imaginea articolului Trei bombe de mică putere, cu timbre irlandeze, depistate în două aeroporturi şi într-o gară din Londra | FOTO

Trei bombe de mică putere, depistate în aeroporturi şi într-o gară din Londra -2-

Cele trei dispozitive explozive au fost depistate în aeroporturile Heathrow şi London City, precum şi în Gara Waterloo.

"Cele trei dispozitive puteau provoca incendii de amploare mică dacă ar fi explodat", a comunicat Departamentul antiterorist al Poliţiei metropolitane londoneze.

"Comandamentul pentru combaterea terorismului consideră că aceste incidente fac parte dintr-o serie şi încearcă să afle motivele", precizează autorităţile.

Niciun dispozitiv nu a explodat şi serviciile de transport nu au fost afectate.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de postul Sky News, cel puţin două dintre coletele care conţineau bombele aveau timbre irlandeze. "Poliţia irlandeză participă la investigaţie", a declarat una dintre surse.

Poliţia din Londra a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici