Trei cetăţeni sârbi, arestaţi pentru că urmau să transporte 64 de imigranţi spre vestul Europei

Trei cetăţeni sârbi au fost arestaţi de forţele de securitate întrucât voiau să transporte ilegal 64 de imigranţi de afgani către vestul Europei, relatează Deutsche Welle, în pagina electronică.

872 afișări
Imaginea articolului Trei cetăţeni sârbi, arestaţi pentru că urmau să transporte 64 de imigranţi spre vestul Europei

Trei cetăţeni sârbi, arestaţi pentru că urmau să transporte 64 de imigranţi spre vestul Europei (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

O patrulă formată din ofiţeri ai poliţiei şi armatei a arestat trei cetăţeni sârbi suspectaţi că au folosit două maşini şi o furgonetă pentru a-i transporta pe refugiaţi, a declarat marţi Ministerul sârb al Apărării.

Autorităţile au găsit 34 de persoane în interiorul unei furgonete (inclusiv copii, un bebeluş şi o femeie însărcinată) în localitatea Zaicear, situată în apropiere de graniţa Serbiei cu Bulgaria.

Ceilalţi 30 de imigranţi afgani aşteptau în apropiere pentru a fi transportaţi în maşini.

Cei trei suspecţi locuiesc în oraşul Belgrad, potrivit autorităţilor sârbe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici