Trei cetăţeni străini au fost răpiţi şi ucişi în Afganistan

Trei cetăţeni străini care lucrau pentru o companie internaţională au fost răpiţi şi ucişi de către militanţii islamişti în capitala Afganistanului, Kabul, au declarat reprezentanţii poliţiei locale, conform Reuters.

429 afișări
Imaginea articolului Trei cetăţeni străini au fost răpiţi şi ucişi în Afganistan

Foto: Pixabay

„Trei cetăţeni din India, Malaezia şi Macedonia au fost răpiţi şi ucişi. Le-am găsit corpurile”, a declarat Hashmat Stanekzai, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Kabul.

Atacurile militanţilor islamişti sunt din ce în ce mai dese în Afganistan. Cel mai recent atac armat a avut loc marţi în oraşul Jalalabad din estul ţării, în urma căruia cel puţin 15 persoane au fost ucise.

Trei militanţi au atacat clădirea departamentului pentru probleme legate de refugiaţi, au luat mai multe persoane ostatice şi au apoi le-au ucis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici