Trei civili, decapitaţi de terorişti Boko Haram în Camerun

Membri ai organizaţiei islamiste Boko Haram, afiliată reţelei teroriste Stat Islamic, au decapitat trei civili, în Camerun, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul ziarului Le Figaro.

278 afișări
Imaginea articolului Trei civili, decapitaţi de terorişti Boko Haram în Camerun

Trei civili, decapitaţi de terorişti Boko Haram în Camerun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Crimele au avut loc în nordul Camerunului, după o serie de atentate sinucigaşe atribuite insurgenţilor islamişti.

"Membri ai Boko Haram au decapitat trei persoane, duminică", după atacarea satelor Tchebe-Tchebe şi Dzaba, situate la circa zece kilometri de frontiera Camerunului cu Nigeria, a declarat un oficial local.

"Victimele erau civili din satul Tchebe-Tchebe. Atacatorii au incendiat şi o biserică romano-catolică", a afirmat un alt oficial camerunez.

Sâmbătă, 20 de persoane au murit şi alte 80 au fost rănite într-un atentat sinucigaş comis de o adolescentă în satul Maroua.

Organizaţia fundamentalistă Boko Haram este afiliată reţelei teroriste sunnite Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici