Trei francezi, suspectaţi că ar avea legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, arestaţi în Maroc

Trei cetăţeni francezi au fost arestaţi în oraşul marocan Sale, în apropiere de capitala ţării, Rabat, aceştia fiind suspectaţi că ar avea legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, a anunţat poliţia, informează cotidianul The New York Times.

131 afișări
Imaginea articolului Trei francezi, suspectaţi că ar avea legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, arestaţi în Maroc

Trei francezi, suspectaţi că ar avea legături cu Stat Islamic, arestaţi în Maroc

Potrivit autorităţilor, unul dintre cei trei francezi este de origine algeriană. Se crede că aceştia ar avea legături cu Stat Islamic şi ar fi finanţat activităţi teroriste.

Comparativ cu celelalte state din Africa de Nord, incidentele teroriste au fost relativ rare în Maroc.

Totuşi, cazul recent al uciderii a două turiste scandinave în Maroc a speriat numeroşi turişti străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici