Trei minori au fost răniţi în urma unui atac cu cuţitul la Haga | VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost rănite în cursul unui atac cu cuţitul care a avut loc vineri seară într-o zonă comercială din Haga, a anunţat poliţia olandeză, potrivit BBC News.

3134 afișări
Imaginea articolului Trei minori au fost răniţi în urma unui atac cu cuţitul la Haga | VIDEO

Un nou atac. Trei persoane au fost rănite în urma unuiu atac cu cuţit la Haga

UPDATE 02:34 Poliţie: Victimele atacului cu cuţitul de la Haga au sub 18 ani

Poliţia olandeză a transmis că cele trei victime ale atacului cu cuţitul produs într-o zonă comercială din Haga au sub 18 ani, informează agenţia The Associated Press.

Cei trei răniţi au fost spitalizaţi pentru scurt timp, fiind externaţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Nu este clar dacă victimele au fost înjunghiate sau au fost rănite în cursul busculadei provocate de incident.

Organizaţia publică de radiodifuziune din Olanda (NOS) a transmis, citând "surse diverse", că atacul cu cuţitul de la Haga nu pare să fie de natură teroristă, însă Poliţia a refuzat să confirme această informaţie.

UPDATE 23:34 Nu există indicii că atacul cu cuţitul de la Haga ar fi de natură teroristă -presă

Poliţia olandeză caută un bărbat cu vârsta între 45 şi 50 de ani, îmbrăcat într-un trening gri, despre care se crede că este autorul atacului.

Starea celor răniţi şi motivul atacului sunt momentan necunoscute.

Incidentul s-a produs în incinta unui magazin universal din zona Grote Markt, piaţa centrală a oraşului Haga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici