Trei minori români, arestaţi în Franţa pentru viol

Trei minori români cu vârste de 14, 15 şi, respectiv, 16 ani, au fost inculpaţi şi plasaţi în detenţie provizorie pentru violarea unei femei în vârstă de 35 de ani pe care au urmărit-o după ce a coborât dintr-un autobuz la Nancy, a anunţat vineri o sursă judiciară.

703 afișări
Imaginea articolului Trei minori români, arestaţi în Franţa pentru viol

Trei minori români, arestaţi în Franţa pentru viol (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Victima a aşteptat autobuzul alături de cei trei adolescenţi, după ce a ieşit de la serviciu. Ei au urmat-o în vehicul şi au coborât odată cu ea.

Cei trei minori au urmărit-o şi au violat-o într-un loc retras, după care i-au furat telefonul mobil şi au fugit, potrivit 20minutes.fr.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici