Trei morţi în urma prăbuşirii unui avion medical în statul american Dakota de Nord

Trei persoane au decedat după ce un avion medical care zbura să preia un pacient s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, la câţiva kilometri de oraşul Bismarck din Dakota de Nord, informează site-ul agenţiei de ştiri The Associated Press.

440 afișări
Imaginea articolului Trei morţi în urma prăbuşirii unui avion medical în statul american Dakota de Nord

Trei morţi în urma prăbuşirii unui avion medical în statul american Dakota de Nord (@breakingavnews)

În urma incidentului aerian au decedat toate cele trei persoane aflate la bord, iar oficiali militari implicaţi în anchetarea dezastrului au comunicat că există indicii că aeronava s-a dezintegrat în zbor, la o înălţime de aproximativ 4,300 de metri.

Avionul bimotor de tip Cessna 441 s-a prăbuşit duminică spre luni noapte pe un câmp aflat la 32 de kilometri nord-vest de Bismarck, capitala Dakotei de Nord. Epava avionului a fost descoperită luni dimineaţă.

În momentul producerii accidentatului ningea uşor, însă condiţiile meteo nu erau considerate ca fiind nefavorabile, a declarat Jeff Schild, un oficial din cadrul Serviciului Naţional de Meteorologie.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici