Trei români au furat aproape 1.300 de perechi de ochelari dintr-un magazin din Franţa

Trei români cu vârste între 22 şi 32 de ani au furat aproape 1.300 de perechi de ochelari dintr-un magazin din Annecy, ei fiind condamnaţi la 18 luni de închisoare, dintre care nouă cu suspendare.

296 afișări
Imaginea articolului Trei români au furat aproape 1.300 de perechi de ochelari dintr-un magazin din Franţa

Ochelari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am venit în Franţa pentru a ne căuta loc de muncă, dar nu mai aveam cum să ne continuăm drumul", acestea au fost cuvintele cu care cele trei persoane de origine română au încercat să explice furtul de ochelari din noaptea de 25 spre 26 septembrie, dintr-un magazin din Annecy, relatează site-ul ledauphine.com.

Cei trei tineri au fost prinşi în flagrant delict. Unul dintre aceştia era căutat de poliţia judiciară, pentru un furt de ochelari dintr-un magazin din localitatea Caen.

"Vreau să păstreze o amintire neplăcută din sejurul lor în Franţa", a spus procurorul, înainte de a cere instanţei pedepse de 18 luni de închisoare, dintre care 12 cu executare.

Românii au fost condamnaţi la 18 luni de închisoare, dintre care nouă cu suspendare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici